Bullerjan

B⁴ Staal, keramiek en keramiek+

Onze spannendste noviteit is de elegante, functionele en ruimtebesparende accumulator- houtkachel B³ Keramiek.

Net als de B³ is onze nieuwste kachel, de B⁴, ontworpen door Sebastian Herkner. De B⁴ wordt gekenmerkt door zijn ruime verbrandingskamer met groot kijkvenster, dat op elk moment een ongestoord zicht biedt op het mooie, gelijkmatig en stil brandende vuur. Dankzij het grote vermogen (6 kW, 8 kW en 10 kW) kan de B⁴ in bijna alle ruimtes worden gebruikt. Intuïtieve bediening en uiterst hoogwaardige afwerking zijn vanzelfsprekend bij Bullerjan.

Download catalogus

B³ Keramiek

De elegante, functionele en ruimtebesparende accumulator- houtkachel B³ Keramiek is de door de veelvuldig onderscheiden designer Sebastian Herkner ontworpen.

De in Duitsland met de hand vervaardigde Keramiek is verkrijgbaar in vele kleuren.

Download catalogus

B² Flex

De B² flex (3,9 t/m 6 kW) is al vanwege zijn geringe afmetingen zeer flexibel inzetbaar.

Stalen, keramische of stenen bekleding maken hem ook optisch uiterst variabel.

Daar komt de keuzemogelijkheid bij tussen een afgerond (noviteit 2016/17) en een recht front evenals tussen twee sokkelvarianten.

Download catalogus

Free Flow FF17

De functionele vorm van de Free Flow is al meer dan 40 jaar niet gewijzigd – omdat de vorm voor een pure warmeluchtkachel eenvoudigweg niet meer te verbeteren is.

Free Flow modellen O

In aanvulling op de Bullerjan kachel serie Free Flow FF17 bieden wij ons model Bullerjan Free Flow O tegen een zeer aantrekkelijke prijs.

De modellen Bullerjan®Free Flow O voldoen aan de eisen van de EN 13240. Deze modellen zijn uitgerust met een as rooster en een asbak. Het ontwerp van deze kachels en de beschikbare uitrusting is identiek aan de huidige Free Flow FF17-modellen.

Free Flow FF17

Met de niuwe Free Flow FF17 is de verbrandingskamer volledig rondom vernieuwd.

Bekleed met hoogwaardige vermiculiet, voldoet de Free Flow 2017 (FF17) aan alle momenteel in Duitsland en Europa geldende emissie-eisen.

Zijn karakteristieke vorm is een schoolvoorbeeld van een doordacht, functionerend en consequent gerealiseerd functioneel design.

Deze eigenschappen hebben van de Free Flow een van de bekendste en meest gewaardeerde houtkachels wereldwijd gemaakt.

Vanaf 2017 de Free Flow FF17 met alle typen is beschikbaar in de versie”Basic”. In deze variant de kachel wordt geleverd zonder beplating. Bij het installeren van het variant Basic moet aan beide zijde een afstand van 70 cm in acht worden genomen.

Download catalogus

Free Flow FF18Nieuw: De Free Flow FF18-ovens type 03 met 20 kW en type 04 met 30 kW zijn ontworpen voor het verwarmen van grote ruimtes. Deze grote ovens zijn nu ook getest en gecertificeerd in overeenstemming met BImSchV niveau 2 in Duitsland, artikel 15a B-VG in Oostenrijk en Clean Air-verordening in Zwitserland.

Binnenkort meer informatie en specificaties